fbpx

Performance Marketing

Powered by Artificial Intelligence

Google Adwords

Display - Shopping - Søge

Fra 2999,- (ex. moms.)

Vi er Google Adwords partnere, og har medarbejdere der er certificeret af Google med diplom indenfor 'Digital Markedsføring'. Det er et kriterie for at arbejde indenfor Google Annoncering hos Dansk-IT-Konsulent for at sikre høj kvalitet og spidskompetence. Udover Google Adwords, sørger vi for at opsætte Google My Business og Google Merchant i tilfælde af online salg af produkter.

Previous
Next

Facebook Annoncering

1 - 7 gange om ugen

Fra 4999,- (ex. moms.)

Fremtidens problemstillinger kræver fremtidens løsninger. AI, også kendt som kunstig intelligens, gør brug af en række data og algoritmer, som optimerer kunderejsen. Følgende resulterer i et øget investeringsafkast (ROI) for kampagner og annoncer. Ikke nok med at AI kan personalisere indholdet til en kunde på baggrund af eksisterende data, AI kan også bruges til at forudsige adfærd for nye, potentielle kunder. Efter at have fundet den optimale målgruppe kan teknologien sammenligne profiler på markedet og skabe en såkaldt ‘“look-a-like"-målgruppe, som har samme adfærdsmønstre.

Instagram Annoncering

1 - 7 gange om ugen

Fra 3999,- (ex. moms.)

Markedsføringskanaler accelereret af AI fjerner den menneskelige risiko for fejl, da det er bygget på fremtidens algoritmer og komplekse data. Dette kan være skræmmende for mange markedsføringskonsulenter og bureauer. Tværtimod burde denne magtfulde teknologi bruges til at fokusere yderligere på at udvikle værktøjskassen inden for digital markedsføring.

Previous
Next

Vi er stolte af vores kunder

Ghaith Kashkul
Standup-Komiker
Omar Marzouk
Standup-Komiker
Dansteam
Bilklargøring