fbpx

Handelsbetingelser

Dansk-IT-Konsulent yder en service i form af support og rådgivning til det offentlige og private virksomheder i Danmark. Rådgivning i form af råd til hvordan virksomheden skal optimere deres IT relationer og løsninger til deres virksomhed såvel som til deres kunder.

Betaling:

Dansk-IT-Konsulent modtager betaling via Bankoverførsel og Mobilepay via faktura. Betalingen fungerer på to måder afhængig af hvilken virksomhed/kunde-aftale der er på plads. Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og er inkl. moms. De to betalings-aftaler der er tilgængelige er:

1. Betaling i form af forudbetaling på 50% af det fulde beløb der er blevet aftalt. Dernæst det resterende efter arbejdet er fuldført.
2. Betaling af det fulde beløb før servicen bliver ydet.

Uanset hvilket tilfælde kræves det en underskrift og samtykke fra både kunden og Dansk-IT-Konsulent før aftalen trædes i kræft.

Installation af Software:

Hos Dansk-IT-Konsulent tilbyder vi og installere diverse software, og når den respektive virksomhed/private person får installeret software er de/den forpligtede til og få afinstalleret samtlige software ved brud på samarbejdsaftale eller abonnement på software. Dansk-IT-Konsulent har derved pligt og krav på at tage på kundens registrerede adresse og fjerne programmerne, i samme omfang som de blev installeret.